HTML

EtTi's life

Az életemről, ami történik velem, miközben az élet nagy körkérdéseit boncolgatom:)

Friss topikok

  • EtTi: @alisarboissay: Először is köszönöm azt, hogy elolvastad a szösszeneteimet. Másrészt köszönöm a ké... (2015.05.05. 15:33) Dilemmák
  • IGe: Óvakodjatok egyes, - de inkább kettes- társkereső kluboktól! 2009.12.19. 00:31 IGe Egyes csaló tá... (2010.12.18. 10:27) évértékelés
  • ..Mr.G..: Kitartás csaj:) én szurkolok tudod ;) Ma szämomra is megjelent végre a remény, még ha a leghallván... (2010.11.22. 19:30) :(
  • ..Mr.G..: Péntek este... az életem bulija. Rock & Roll party két haverommal. Fogalma sincs a fiataloknak... (2010.10.30. 00:51) végre péntek
  • EtTi: Ma este is lesz tali:):) (2010.10.08. 08:46) nem bííírrrooommmm!!!!!!!

Linkblog

2015.03.04. 10:31 EtTi

Pasik

Már érik egy ideje egy ilyen bejegyzés, de ma elgurult a gyógyszerem, hát megteszem.

Nem vagyok híve a női egyenjogúságnak (legalábbis nem hirdetem mindenhol), de azért némely pasinak igencsak bicskanyitogató a stílusa. És én ettől ki tudok borulni.

Vannak ugye azok, akik kinézetük miatt kisebbfajta komplexusban szenvednek. Emiatt a stílusuk is olyan: arrogáns, csak ők tudnak mindent, persze azért csak rákérdeznek, de ha elmondod a jó választ, csakis a sajátjukat hajtogatják. Ma hasonló történt velem, ott is hagytam a picsába. Az se érdekel, hogy főnökféle. Szerencsére nem a sajátom.

Aztán vannak azok, akik valamiért a nőktől félnek, ezért mindenféle aljas, szexista poénokat nyomnak nullahuszonnégyben. Először persze röhögnek a csajok, hogy jajdeszellemesetszólt, aztán mikor már vagy ötödszörre jön a szar poén, akkor már nem vigyorognak. Aztán eljut oda a nő, hogy vagy beszól neki, vagy faképné hagyja. Nyilván a pasi nem érti, és azt mondja rá, hogy fapina.

Aztán van az is, akinek gyerekkorában volt valami traumája a nőkkel, vagy csak sok nőtesója volt, és azok nyomták el. Na, azok is nyomatják a szexista, idióta vicceiket, viszont ők rendelkeznek azzal a tulajdonsággal, hogy kavarják a szart. Ez inkább nőkre szokott jellemző lenni, de van pasik közt is ilyen. És nem kicsit durván nyomják az ilyenek.

Aztán van az, aki eljátssza a nagy machót, a rettenthetetlent meg a halhatatlant, amúgy meg összemegy kicsire, és csak pislog. Nyilván ezt marha jól palástolja. 

A sort még oszthatnám, de egy biztos: normális pasi NINCS. Mindnek van valami gigszere. Ha elsőre nem is jössz rá, évek múlva rádöbbensz. Én is azt hittem a saját pasimról, hogy nincs semmi flúgja, legalábbis nem találtam. De csak kibújt a szög a zsákból. Eddig még tudtunk együtt lenni, a többi meg majd kiderül.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ettislife.blog.hu/api/trackback/id/tr207239651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása